HUDPLEIE

Hud

Ansikt-klassisk

kr 990,-

Rens og peeling av ansikt og hals. God og avslappende massasje av ansikt, hals og skuldre. Ansiktmaske tilpasset ditt behov. Avsluttes med tilpassende kremer/produkter og eventuelt lett foundation v ed behov. 60 min.

Dyprens Ungdom

kr 790,-

Tradisjonell hudpleie med rens, peeling, mykgjørende maske, utklemming, beroligende rensmaske, serum og krem etter hudtype. 60 min.

Dyprens Voksen

kr 950,-

Elixir Syrebehandling

1190,-

Peeling er viktig for alle hudtilstander! Elixirs peelinger gir merkbare og dokumenterte resultater for rynker og fine linjer, ujevn hudtone, tørr hud, sensitiv hud, acne og uren hud, solpåvirket hud, pigmentforandringer, rød og irritert hud, normal hud. 45 min.

Krystall-sliping

kr 1270,- (5 beh. 5300,-)

Microdermabrasjon. Ansiktsbehandling som frisker opp huden og til en viss grad reduserer overfladiske rynker, akne, solskader, pigmentforandringer, ujevn hudtone, fine linjer og grove porer. 60 min.

Ultralyd ansikstsbehandling

kr 1270,-

Brukes til å øke produksjonen av kollagen som gjør huden fastere og hjelper hudcellene å jobbe raskere, noe som fører til klarere, mer ungdommelig hud.

Massasje

Rygg/Nakke/Skulder

kr 595,-

30 min

Bryn og vipper

Farging og forming av bryn

kr 410,-

Farging av vipper og bryn

kr 530,-

Inkl. korr.

Forming av bryn

kr 310,-

Farging av bryn

kr 310,-

Farging av vipper

kr 400,-

Brow Lamination

850,-

Behandlingen er perfekt for deg som har hår som gror i en mindre flatterende retning, har hull i formen eller ønsker en mer velstelt og gredd look. Inkluderer napping og farging.

Vippeløft

kr 890,-

For deg som foretrekker en mer naturlig måte å få dine vipper til å virke lengre og gi mer volum. Gir også mørk farge. Vippeløft gir det samme resultatet som om du bruker vippetang, men holder i ca 6 uker. Behandlingen gir deg et våkent blikk. 75 min.

Voksbehandlinger

Voksbehandlinger

fra 170 - 850,-

VI ØNSKER DEG VELKOMMEN TIL OSS

Har du noen spørsmål, eller ønsker du å bestille time?