Hairtalk

Hairtalk er verdens største produsent av hairextensions for det profesjonelle markedet og finne nå i over 50 land.

Håret er av den beste kvaliteten og behandlingen er tidseffektiv noe som gjør at helheten på produktet er unik og et selvsagt valg for deg som vil velge et skånsomt alternativ når du vil forlenge ditt hår.

Hairtalk kommer i 3 ulike fester som alle har sine egenskaper. 65 farger som man kan blande til uendelig mengde fargekombinasjoner.

Hairtalk STANDARD

Vårt standardfeste er oppbygd av naturlig keratin for å opptre så mykt og formbart som mulig i håret. Dette er hairtalks første feste som passer til alle hårtyper! Ofte anvender man standardfestet nedersta da disse er mest behagelige mot hodebunn.

 

Hairtalk PLUS

Plusfestene er våre håndsydde fester. Håret er montert ovenpå festet for å gjøre det helt usynlig. Plusfestene bidrar også til å skape et ekstra volum siden de er konstruert likt som ditt eget hår der håret gror opp av hodebunn.Plusfester egner seg best på ovansidan av den øverste raden og helt i bunn dersom du går mye med håret oppsatt.

 

Hairtalk PRO 

For å enkelt forklare vårt PRO feste så kan man si at det er en hybrid mellom Standard og Plus. De er usynlige, flate og slitesterke. Håret er både sydd på festet og forseglet med en veldig tynn keratinmasse. PRO festet er usynlig og oppleves flatere enn Plus festet. PRO kan du sette både over og unge i en sandwich.

VI ØNSKER DEG VELKOMMEN TIL OSS

Har du noen spørsmål, eller ønsker du å bestille time?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle