FOTPLEIE

Fotterapi er å gå i dybden av problemet. Avdekke årsaker og finne rett behandling, informasjon og rådgiving.

Jeg heter Line Viveke Bjørkli og har arbeidet som autorisert fotterapeut siden eksamen ved Seiersborg vidregående skole, sommeren 2002. Som fotterapeut har jeg en unik helsefaglig kompetense på fot og behandler plager knyttet til hud, skjelett og negler. Og har også kunnskap til diabetes o.l innen diabetes og psoriassis. Jeg er medlem av Fotterapeutforbundet som betyr at jeg har ansvars- og pasientforsikring og blir hele tiden oppdatert på nye produkter og kurser.

Om du bestiller en fotterapitime hos meg, vil din time inneholde bl.a. fjerning av hard hud, liktorner. Klipp og korrigering av negler. Sliping og filing av hud og negler. Sliter du med nedgrodde negler behandles det på en enkel og smertefri måte. Avslutter alltid med en god fotmassasje. Vil du ha en mer luxusvariant blir det vanlig fotpleie og ekstra massasje pluss evnt. neglelakk. Alle mine klienter blir tilbudt en god kopp kaffe/the mens fotbadet nytes.

Som fotpleie produkt har jeg valgt Gehwold som er svärt effektive og nøyaktig tilpasset de ulike behovene. Gehwol inneholder urter som fjellfuru, rosmarin, timian, lavendel og naturlige oljer. Dette produktet får bare kjöpt hos autoriserte fotterapeuter.

PRISER

Fotterapi

kr 675,-

1 time

Vanlig fotterapi

kr 790,-

med lakk

Punktbehandling

fra 100 - 300,-

Vorter/liktorner/nedgrodd negl. Må gjøres i forbindelse med fotpleiebehandling.

VI ØNSKER DEG VELKOMMEN TIL OSS

Har du noen spørsmål, eller ønsker du å bestille time?